donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Brand in leegstaand kantoorpand op de kruising Planetenlaan/Galileïlaan

5 maart 2010

DORDRECHT - Vrijdagmiddag 5 maart is brand uitgebroken in een leegstaand kantoorpand op de kruising Planetenlaan/Galileïlaan. De brand brak rond 14.40 uur uit op de derde etage van het pand. De brandweer van Dordrecht was snel ter plaatse met een hoogwerker en twee tankautospuiten en wist te voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar de onderliggende etages. Rond 16.00 uur kon het sein brandmeester worden gegeven.

Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen, wel heeft de brandweer nog dieren moeten redden uit het brandende pand. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet duidelijk. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak. Vanwege de forse rookontwikkeling is een zijde van de Galileïlaan enige tijd afgesloten geweest voor verkeer.

Foto's: Thymen Stolk en Rob van der Woude

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!