donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding tussen brommer en auto op de Lombardstraat

5 maart 2010

DORDRECHT - Donderdagavond 4 maart heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommer en een personenauto. Een 46-jarige man uit Dordrecht reed met zijn brommer over de Lombardstraat. Op de kruising met de Boogjes gaf hij geen voorrang aan personenauto die over de Boogjes reed.

Een aanrijding volgde, waarbij de bromfietser ten val kwam. De man is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. Daar het vermoeden bestond dat de man onder invloed van alcohol op zijn brommer reed, is hij tevens aangehouden voor het rijden onder invloed. De bestuurder van de personenauto, een 34-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht, bleef ongedeerd.

Deel dit bericht met je vrienden!