dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Gert Kruys naar fc Volendam

5 maart 2010

DORDRECHT - Gert Kruys is volgend seizoen trainer bij FC Volendam. De Dordtse oefenmeester kwam in het vissersdorp een eenjarig contract met een aansluitende eenjarige optie overeen. Kruys, bezig aan zijn vierde seizoen op de Krommedijk, is echter vastberaden eerst zijn werk bij FC Dordrecht goed af te maken. "Ik heb hier een geweldige tijd gehad", klinkt het nog altijd gretig uit zijn mond. "Het zit nu even tegen, maar ik weet zeker dat we met deze mooie groep nog wat neer gaan zetten. We gaan er met zijn allen keihard tegenaan en gaan het goed afsluiten".
 
Voorzitter Ad Heijsman en technisch manager Marco Boogers zijn blij dat Gert Kruys nu al een nieuwe club heeft gevonden. Boogers: "Gert heeft hier fantastisch gewerkt en is een echte clubman geworden. Hij heeft zich van het begin af goed aangepast en we hebben vier jaar heel goed samen kunnen werken. Wij gunnen hem deze mooie nieuwe club van harte."

Deel dit bericht met je vrienden!