dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Bijtende dievegge opgepakt aan de Blekersdijk

4 maart 2010

DORDRECHT - De politie heeft op woensdagmiddag 3 maart een 26-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw stal blikjes bier bij een supermarkt aan de Blekersdijk. Personeel betrapte haar daarop waar op ze wegrende.

Ze viel bij haar vluchtpoging waardoor medewerkers van de supermarkt kans zagen om haar tegen te houden en mee terug naar de winkel te nemen. Dit wilde de dievegge duidelijk niet en beet een van de medewerkers in zijn arm waarna ze wederom ervandoor ging.  De politie was op dat moment al gealarmeerd en hield de vrouw op straat aan.

Door de eigenaar van de winkel is aangifte gedaan van diefstal, door de medewerker is aangifte gedaan van mishandeling. Na verhoor werd de vrouw heengezonden met een dagvaarding.

Deel dit bericht met je vrienden!