maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

VVD bedankt kiezer en feliciteert Beter voor Dordt

4 maart 2010

DORDRECHT - Lijsttrekker Ferdinand van den Oever: "De VVD in Dordrecht kan de komende vier jaar met vijf gemeenteraadsleden deelnemen aan het bestuur van de stad. Dat is één minder dan  de afgelopen vier jaar. Natuurlijk was er meer verwacht, de VVD Dordrecht had gerekend op acht zetels. Het is niet anders dan de uitslag te accepteren en met de vijf raadsleden de komende tijd volop in te zetten voor de punten die de VVD het meest belangrijk vindt: een veilige, bereikbare en economisch sterke stad. Het VVD-bestuur en de VVD-fractie bedanken de 5547 kiezers die hun vertrouwen op 3 maart aan de VVD gaven. Met vernieuwd enthousiasme en inzet zal dat vertrouwen niet worden beschaamd.

De VVD Dordrecht feliciteert de fractie van Beter voor Dordt met hun uitzonderlijke overwinning. Het aantal van vijftien zetels had niemand durven voorspellen, zelfs BVD niet. Het is een bijzondere prestatie en levert ook een bijzondere verantwoordelijkheid op."

Lees meer over:

VVD BVD ferdinand van den oever
Deel dit bericht met je vrienden!