woensdag 20 januari 2021

Alles over Dordrecht

Speeltuin Oosterkwartier blijft voortbestaan

1 maart 2010

DORDRECHT - Het voortbestaan van de speeltuin Oosterkwartier in het Reeland hing aan een zijden draadje. Er was een tekort aan vrijwilligers. 2 PvdA raadsleden – Jacqueline van den Bergh en Viona Versluis – hebben zich spontaan aangeboden als vrijwilliger. De PvdA is er ook op bezoek geweest.

Het was dan ook zeer geheugend dat het bericht binnenkwam dat de speeltuin doorgaat. De Federatie van Speeltuinen in Dordrecht en het SSKW nemen de verdere organisatie op zich. Het bestuur is afgetreden.

De speeltuin Oosterkwartier blijft bestaan. Jacqueline van den Bergh en Viona Versluis gaan dus nu als vrijwilliger aan de slag, met hopelijk nog veel meer vrijwilligers.

Binnenkort is er een eerste bijeenkomt om met elkaar te bepraten hoe het verder gaat.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!