Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Veertien voorspellingen op Idordt.nl voor Dordtse uitslag raadsverkiezingen

27 februari 2010

DORDRECHT - Tot nu toe hebben veertien Dordtenaren een voorspelling van de verkiezingsuitslag van 3 maarrt op de website van het twitterdebat gedaan. Het meest constante gegeven is dat Beter voor Dordt (BVD) in bijna alle gevallen wordt genoemd als grootste partij in de nieuwe gemeenteraad. In sommige gevallen wordt aangegeven dat de partij tien of meer zetels zou gaan halen. Momenteel telt de fractie vijf leden en in 2006 werden zes zetels veroverd door de partij van Piet Sleeking.

De PvdA wordt in veel voorspellingen als nummer twee genoemd, maar de VVD zit daar dicht in de buurt.  Het CDA, de Christenunie en Groenlinks blijven over het algemeen gelijk. D66 - nu één zetel - zou kunnen springen naar vier zetels of daar in de buurt.

Het zijn voorspellingen ook van kandidaatraadsleden.

Kijk voor meer op:

www.idordt.nl

Deel dit bericht met je vrienden!