Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Kamsteeg meest ervaren bestuurder

26 februari 2010

DORDRECHT - De Dordtse lijsttrekker van de ChristenUnie/SGP, Aaike Kamsteeg, is van de huidige lijstrekkers de meest ervaren bestuurder. Van alle lijstaanvoerders heeft Kamsteeg als Dordtse wethouder de meeste ervaring. Kamsteeg zit vanaf 2002 in het college van Burgemeester en Wethouders en heeft zich vooral beziggehouden met het opknappen van oude wijken, het  invoeren van de WMO en monumentenzorg.

Voor zijn wethouderschap was Kamsteeg tien jaar raadslid in Dordrecht. In zijn wethouderschap valt Kamsteeg op door zijn nuchtere en gedegen benadering van dossiers. Aaike Kamsteeg is opnieuw een periode beschikbaar als wethouder. 'Dordt is een dynamische stad, waar veel gebeurt en die nog volop in ontwikkeling is. Ik denk dat ik daaraan als wethouder in de komende jaren een zinvolle bijdrage kan leveren.'

Deel dit bericht met je vrienden!