Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Tweetal raakt rijbewijs kwijt na rijden onder invloed op de A16

26 februari 2010

DORDRECHT - Een 31-jarige man en een 33-jarige man uit België zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 26 februari aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten zagen een auto slingerend over de A16 rijden en hielden de auto hierop staande.

Uit de ademtest die bij de 31-jarige bestuurder werd afgenomen bleek dat de man met een promillage van 2,2 vier keer zoveel had gedronken als is toegestaan. Hierop werd hij aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De 33-jarige bijrijder, die ook gedronken bleek te hebben, kreeg een rijverbod opgelegd.

Even later kwam de 33-jarige man ondanks het opgelegde rijverbod bij het politiebureau aangereden met de auto van de eerder aangehouden man. Hierop is hij alsnog aangehouden. Het rijbewijs van de beide mannen is ingenomen. Tevens hebben ze een boete opgelegd gekregen.

Lees meer over:

rijbewijs A16 rijverbod
Deel dit bericht met je vrienden!