Sunday 26 September 2021

Alles over Dordrecht

Kompas meldt: Lammetjesdag in Hollandse Biesbosch gaat niet door

26 februari 2010

DORDRECHT -- De Lammetjesdag in Natuur- en Recreatiegebied De Hollandse Biesbosch, op zaterdag 28 maart, gaat niet door. De organisatie kan niet voldoen aan de eisen die vanwege de heersende Q-koorts worden gesteld. In 2011 hoopt het Biesboschcentrum Dordrecht weer een Lammetjesdag te organiseren, zo meldt zo juist het Kompas op de eigen website.

Hoewel de schaapskudde van de herders Sjako van de Merwe en Huug Hagoort niet zelf door de Q-koorts is getroffen, moeten de schapen er wel tegen worden ingeënt. Dit moet twee keer gebeuren en dat is vóór de geplande Lammetjesdag niet haalbaar.
Sjako van der Merwe is overigens in Dordrecht ook bekend als lijstduwer  van de partij Beter voor Dordt.

Deel dit bericht met je vrienden!