Sunday 26 September 2021

Alles over Dordrecht

Christenunie/SGP wijst op ervaring van lijsttrekker/wethouder Aaike Kamsteeg

26 februari 2010

DORDRECHT - Elke partij in de verkiezingsstrijd richting 3 maart wil op een eigen manier  het verschil maken. De Christenunie/SGP wijst in een eigen bericht op de ervaring van lijsttrekker/wethouder Aaike Kamsteeg. De partij meldt daarover:

Kamsteeg meest ervaren bestuurder
De Dordtse lijsttrekker van de ChristenUnie/SGP, Aaike Kamsteeg, is van de huidige lijstrekkers de meest ervaren bestuurder. Van alle lijstaanvoerders heeft Kamsteeg als Dordtse wethouder de meeste ervaring. Kamsteeg zit vanaf 2002 in het college van Burgemeester en Wethouders en heeft zich vooral beziggehouden met het opknappen van oude wijken, het invoeren van de WMO en monumentenzorg. Voor zijn wethouderschap was Kamsteeg tien jaar raadslid in Dordrecht. In zijn wethouderschap valt Kamsteeg op door zijn nuchtere en gedegen benadering van dossiers. Aaike Kamsteeg is opnieuw een periode beschikbaar als wethouder. 'Dordt is een dynamische stad, waar veel gebeurt en die nog volop in ontwikkeling is. Ik denk dat ik daaraan als wethouder in de komende jaren een zinvolle bijdrage kan leveren.'

 Aldus de Christenunie/SGP

Deel dit bericht met je vrienden!