Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Mark Rutte bezocht Dordrecht

26 februari 2010

DORDRECHT - VVD-partijleider Mark Rutte bracht donderdagmiddag 25 februari een bezoek aan Dordrecht. Rutte bezocht onder andere distilleerderij Rutte & Zn. aan de Vriesestraat en liet zich op de hoogte stellen van de vorderingen bij de verbouwing van Hotel Bellevue van topkok Ad Jansen.

Lijsttrekker Ferdinand van den Oever van de VVD Dordrecht ontving Mark Rutte samen met een groot aantal kandidaten voor de gemeenteraad en het campagneteam, bij het Stadsknatoor van Dordrecht. Op de plakzuil voor het Stadskantoor plakte Mark een poster van de VVD Dordrecht. Daarna ging het te voet naar de binnenstad. Onderweg waren er veel spontane en enthousiaste gesprekken met voorbijgangers en ondernemers.

Rond 3 uur was de VVD-caravaan bij distilleerdrij Rutte & Zn aan de Vriesestraat. Sinds 1872 wordt op die plek de traditionele Rutte jenever gestookt en de vele likeuren. Mark liet zich voorlichten over de lusten en lasten van het prachtige MKB-bedrijf in de historsiche binnenstad.

Vervolgens bracht het gezelschap een bezoek aan het mooiste punt van Dordrecht, het Groothoofd. Daar wordt de laatste hand gelegd aan de restauratie van Hotel Bellevue, waar topkok Ad Jansen een nieuw begin maakt met dit bijzondere hotel-restaurant. Na een rondleiding vertrok Mark Rutte met de waterbus naar Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!