Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Johan de Wittspeld voor twee actieve vrijwilligers

25 februari 2010

DORDRECHT - Wethouder J.H. Lagendijk reikte op woensdag 24 februari 2010 twee Johan de Wittspelden uit aan de heren A.V. Kerkhoff en B. Sint Nicolaas. Beiden zijn bijna dertig jaar actief als vrijwilliger en zetten zich vanaf 1980 in voor een betere leefbaarheid en grotere sociale samenhang in diverse wijken, zoals het Lijnbaangebied, de Bleijenhoek en Matena’s pad. Sinds 2008 zijn beide heren ook actief in Stadspolders.Voor een Johan de Wittspeld kunnen personen worden voorgedragen die zich gedurende een aantal jaren (minimaal tien) op bijzondere wijze en geheel belangeloos hebben ingezet voor de Dordtse samenleving.Toekenning geschiedt door het college van Burgemeester en Wethouders op voorstel van één van zijn leden.

Deel dit bericht met je vrienden!