Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Ruzie op de S.M. Hugo van Gijnweg leidt tot bedreiging

25 februari 2010

DORDRECHT - Agenten hebben een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De politie stelde op woensdagmiddag 24 februari 2010 een onderzoek in na een melding van een 17-jarige jongen uit Dordrecht.

Hij was bezig met zijn werk, het bezorgen van pizza’s. De jongen kreeg onenigheid met de 23-jarige automobilist. Volgens de jongen ging het mis toen de twee op de S.M. Hugo van Gijnweg in Dordrecht reden. De bestuurder haalde hem in en trapte op zijn rem. De 23-jarige stapte uit zijn auto en sloeg tegen de helm van de 17-jarige. Hierna zou de verdachte een mes gepakt hebben en het slachtoffer hebben bedreigd. Agenten vonden de 23-jarige op de Weeskinderendijk en hielden hem daar aan.

Deel dit bericht met je vrienden!