Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Ambtenaren voorspellen in poll grote winst voor Beter voor Dordt

24 februari 2010

DORDRECHT - Beter voor Dordt zegt de grote winnaar te zijn in een verkiezingspoll onder ambtenaren. Volgens de gegevens van BVD op de eigen site haalt de partij dertien van de 39 zetels. Het is opmerkelijk dat - wederom volgens de gegevens op de BVD-site - dat de  christelijke partijen nauwelijks populair lijken te zijn in het Stadskantoor. Het gehele bericht zoals dat BVD als bron heeft:

Uit zeer betrouwbare bron uit het Stadskantoor ontvingen we vandaag de uitslag van een poll die de ambtenaren onder elkaar hebben gehouden. Hierin geven ze hun verwachting aan voor de verkiezingsuitslag van de raadsverkiezingen van 3 maart.Opmerkelijk is niet alleen de voorspelde winst voor BVD maar ook de grote aanhang onder de ambtenaren voor de PvdA en het feit dat het CDA kennelijk niet veel supporters heeft bij het ambtelijk apparaat. 


Zoals altijd kunnen we de naam van onze bron niet prijsgeven, wel dat het een hoge ambtenaar betreft!
Piet Sleeking 

Partij
%
zetels
PVDA
23%
9
VVD
15%
6
CDA
3%
1
Beter Voor Dordt
33%
13
Groen Links
9%
3
Senioren Partij
2%
0
D66
10%
4
Christen Unie
5%
2
restzetel

Deel dit bericht met je vrienden!