Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente Dordrecht tracteert in Wilhelminakerk om erfgoedprijs te vieren

24 februari 2010

DORDRECHT - De erfgoedprijs, die de gemeente Dordrecht dinsdag kreeg in het Haagse perscentrum Nieuwspoort, is aanleiding morgen tot een tractatie in de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk. Iedereen kreeg het eerste kopje koffie of thee, met iets lekkers erbij, gratis aangeboden.

Op deze wijze zegt de gemeente de erkenning voor een goed erfgoedbeleid, die uit de prijs spreekt, door te  willen gevenn aan de bevolking. De gelegenheid in de kerk past ook bij de prijs. om half drie begint een Infomarkt met dertig  organisaties, die officieel om drie uur door burgemeester Arno Brok wordt geopend. De  grote debat rond vier thema's begint om acht uur. Volgens de organisatoren is de toegang tot de kerk natuurlijk ook gratis. Alle achtergrond info op deze pagina.

Deel dit bericht met je vrienden!