Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie zoekt getuigen van beroving op de Prins Hendrikbrug

24 februari 2010

DORDRECHT - De recherche in Dordrecht is nog op zoek naar getuigen van een beroving van een pizzakoerier op 22 februari jl. De beroving vond tussen 19.00 en 19.10 uur plaats op de Prins Hendrikbrug en werd uitgevoerd door twee jongens die de bezorger op de brug opwachtten. Eén van de twee verdachten kon snel worden aangehouden.

De politie is nog op zoek naar de tweede en kan de hulp van getuigen goed gebruiken. Wie nog niet met de politie heeft gesproken en op 22 februari rond 19.00 uur getuige van de beroving is geweest wordt gevraagd te bellen. Dat geldt ook voor mensen die na de beroving een zich verdacht gedragende jongeman van tussen de 16 en 18 jaar in de buurt van de Prins Hendrikburg/Badweg hebben gezien, al dan niet op de fiets. Het telefoonnummer is 0900-8844 (lokaal tarief) en men kan vragen naar de recherche in Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!