Sunday 26 September 2021

Alles over Dordrecht

Man geld afhandig gemaakt bij geldautomaat aan de Stationsweg

24 februari 2010

DORDRECHT - Een 84-jarige man is op slinkse manier zijn geld afhandig gemaakt door een onbekende man. Het slachtoffer had kort voor de diefstal  bij een geldautomaat aan de Stationsweg gepind en ging even op een stoel bij de geldautomaat zitten om zijn geld op te bergen.

Zijn geld legde hij even op zijn schoot. Een onbekende man vroeg het slachtoffer of hij wat geld kon wisselen en legde een boekje of folder op de schoot van het slachtoffer. Voordat de man goed en wel doorhad wat er gebeurd, was zijn geld verdwenen en de dader eveneens. Hij heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Lees meer over:

Stationsweg diefstal
Deel dit bericht met je vrienden!