Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Man mishandeld aan de Voorstraat: verdachte aangehouden

24 februari 2010

DORDRECHT - Een 43-jarige man uit Dordrecht is op 23 februari op de Voorstraat aangehouden. Hij zou op 27 november 2009 op de Voorstraat een woning hebben willen binnendringen. Daar was op dat moment een verjaardagsfeestje aan de gang en de jarige had net een gast binnengelaten. De verdachte stond bij de voordeur en dacht kennelijk dat het wel gezellig was als hij ook naar binnen zou gaan.

De jarige kende de verdachte helemaal niet en wilde hem dan ook niet binnenlaten. De verdachte sloeg daarop het slachtoffer en er vielen vervolgens over en weer klappen. Toen agenten ter plaatse kwamen was de verdachte al weg. Uit het onderzoek kwam de naam van de 43-jarige dakloze veelpleger naar voren. Hij werd de 23e aangetroffen en is in verzekering gesteld. In de buurt van zijn tijdelijke verblijfplaats werd een gestolen auto aangetroffen die in verband met de verdachte gebracht kon worden. Deze auto is in beslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!