Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Zaalvoetbalderby DZS – Eteha in aantocht

24 februari 2010

DORDRECHT - ‘’Een speciale wedstrijd’’, aldus trainer Samir Yaagobi van DZS/Team Truva. ‘’We zijn de underdog, maar dat is niet altijd een probleem’’, zegt trainer Jacco Hessing van opponent Eteha. ‘’We hadden nooit punten mogen laten liggen daar in Papendrecht’’, vindt topscorer Miloud el Lekfif van DZS. Kortom, de messen zijn geslepen voor de wedstrijd van aanstaande vrijdag in de Reeweghal in Dordrecht.

De thuiswedstrijd in Papendrecht werd door AD-De Drechtsteden omschreven als een ‘waar spektakelstuk’. Niet vreemd, want alles zat in de wedstrijd, een hoge uitslag (7-7), veel kansen, mooie doelpunten, rode kaarten, veel publiek… kortom pure zaalvoetbalreclame. Nu geven resultaten uit het verleden uiteraard geen garanties voor de toekomst, zoals ze altijd zeggen in de reclame, maar daar hopen we uiteraard wel op.

DZS staat derde in de Eerste Divisie C, met slechts één puntje achterstand op de nummer 2 van de ranglijst. Eteha staat in de middenmoot en hoeft niet bang te zijn om te degraderen. DZS is favoriet, maar een uitgemaakte zaak is het niet. ‘’Ik dacht ook aan een geheide driepunter voor DZS bij de thuiswedstrijd, maar dat bleek anders te zijn’’, aldus Jacco Hessing van Eteha. ‘’Het gaat om de vorm van de dag en de instelling van de spelers’’. ‘’De wedstrijd tegen Eteha was een van de wedstrijd waarin we veel konden leren, maar nu krijgen we minder tegentreffers. Als ploeg zijn we gegroeid dit jaar’’.

De wedstrijd in de Reeweghal begint om kwart over negen. De toegang is gratis.

Deel dit bericht met je vrienden!