Sunday 26 September 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Dordrecht wint landelijke wedstrijd campagnefilmpje

23 februari 2010

DORDRECHT - Een derdejaarsstudent aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam, Joris Bosdriesz,  heeft de landelijke PvdA wedstrijd voor een campagnefilmpje van de PvdA gewonnen. Juryleden Eddy Terstall, Mohammed Mohandis en ik waren unaniem in ons oordeel: grappig en inhoud, helemaal 'GR2010'.

De ster in het winnende filmpje is kandidaat-raadslid Viona Versluis. Zij staat op nummer 11 van de PvdA-lijst in Dordrecht. Joris heeft voor zestien Dordste kandidaten een filmpje gemaakt. Op de site van PvdA Dordrecht zijn ze allemaal te vinden. Twee andere inzendingen van Joris gooiden eveneens hoge ogen. Ook plek drie en zeven zijn voor hem, zonder dat de jury van tevoren wist dat hij alle filmpjes voor Dordrecht had gemaakt.

Op het YouTube-kanaal van de PvdA kunnen u alle inzendingen voor de wedstrijd terugkijken.

Deel dit bericht met je vrienden!