Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Kop-staartbotsing op N3

23 februari 2010

DORDRECHT - Een overstekende zwaan heeft op 22 februari op de N3 voor een kop-staartbotsing tussen vier auto’s gezorgd. Niemand raakte gewond. Het dier stak onverwacht over, waardoor een 34-jarige man uit Buren volop in de remmen moest. Een 78-jarige man en uit Papendrecht reed achter hem en achter hem weer een 66-jarige automobilist uit Dordrecht.

Beiden wisten tijdig te remmen, maar een laatste automobilist niet. Deze 59-jarige man uit Zwijndrecht kon zijn bestelbus niet meer tijdig tot stilstand brengen en botste tegen de Dordtenaar aan die op zijn beurt de man uit Papendrecht raakte. Deze raakte de voorste auto van de man uit Buren weer. Het gevolg was dat alle vier de auto’s (forse) schade opliepen en alle getakeld moesten worden. De enige die geen schade opliep, was de zwaan.

Lees meer over:

n3 kop-staartbotsing
Deel dit bericht met je vrienden!