Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuw bestuur SP Dordrecht

23 februari 2010

DORDRECHT - Na de beslissing om niet deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 03 maart 2010 is het bestuur van de SP afdeling Dordrecht zich met een aantal actieve leden gaan beraden op welke wijze de SP afdeling Dordrecht de komende jaren toch invloed kan uitoefenen op het beleid in de gemeente Dordrecht. Dit heeft geleid tot een vooruitblik 2010 waarin een aantal belangrijke acties zijn opgenomen. Tevens heeft dit geleid tot uitbreiding van het huidige bestuur. Tijdens de Ledenvergadering van 17 februari 2010 hebben de leden deze vooruitblik ondersteund en ook zijn de kandidaten voor de verschillende bestuursfuncties gekozen.
 
Het nieuwe bestuur van de SP afdeling Dordrecht bestaat uit: Cees Venderbos (voorzitter), Heiner Goehrs (organisatiesecretaris), Yavuz Yildirim (penningmeester) en als algemene bestuursleden: Ferry Harms, Donnie Greve, Daniël Stuit, Corra de Baat en Frank Kreukniet.
 
Ook is de SP Hulpdienst uitgebreid met Peter van Ettinger. De hulpdienst is er voor alle burgers van Dordrecht die problemen hebben met gemeentelijke- en sociale instanties, wooncorporaties, belastingdienst en werkgevers.
 
Meer informatie is te vinden op de website www.dordrecht.sp.nl

Deel dit bericht met je vrienden!