Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Sandra Wemmers uit beeld bij Verenigde Senioren Partij

23 februari 2010

DORDRECHT - Gemeenteraadslid Sandra Wemmers is uit beeld geraakt in Dordrecht bij de Verenigde Senioren partij van lijsttrekker Henk Tazelaar. Haar foto is van de website gehaald. In eerste instantie zou ze blijven meedraaien bij de partij, zo werd gezegd toen haar overstap naar Beter voor Dordt bekend werd gemaakt. De partij van Tazelaar sloot zelfs een lijstverbinding met Beter voor Dordt.

Formeel maakt Sandra Wemmers tot en met 9 maart, in de oude raad, deel uit van de seniorengroep. Of zij op 11 maart in de nieuwe raad zal terugkeren, hangt van de verkiezingsuitslag af. Ze is net buiten de eerste tien namen van Beter voor Dordt gevallen.

www.vsp-dordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!