Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Dordrecht geeft opsomming van de successen

22 februari 2010

DORDRECHT - Op de website van de PvdA Dordrecht wordt een opsomming gegeven van successen, die (mede) door de partij mogelijk zijn geworden in de stad. De top 10 bestaat uit de volgende onderwerpen met een inleiding zoals de PvdA van Jan Lagendijk die zelf heeft gemaakt:

In de afgelopen vier jaar heeft de PvdA zich ingezet om van Dordrecht een nog aantrekkelijker stad te maken. Om een beeld te geven van waar we ons in de afgelopen periode voor hebben ingezet, hebben we een selectie gemaakt van 10 successen.

Vanzelfsprekend zijn deze successen er niet alleen door de PvdA gekomen. Je bent immers in de politiek altijd afhankelijk van de steun van andere partijen. Maar onderstaande initiatieven en plannen zijn er wel gekomen doordat de PvdA zich er de afgelopen jaar hard voor heeft gemaakt. 

1. Energiehuis
2. Wijkbudgetten
3. OSSO (jongerenproject)
4. Cruyff Court
5. 'Gewoon Doen'
6. Filmhuis
7. Dordrechts Museum
8. Gratis Busvervoer voor 65 plus
9. Sportboulevard en Gezondheidspark
10. Last Minute Kaarten Schouwburg Kunstmin

Daarbij komt nog:
Dordrecht Fair Trade gemeente en LangDurigheidsToeslag van 5 naar 3 jaar.

Lees meer over:

PvdA wethouder Lagendijk
Deel dit bericht met je vrienden!