Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Colin Voetee en Remco Rekkers winnen tekenwedstrijd van CDA Dordrecht

22 februari 2010

DORDRECHT -  De wedstrijd stoepkrijt tekenen van het CDA in Dordrecht heeft twee winnaars opgeleverd. Op de eigen website maakt het CDA bekend, wie wethouder Dion van Steensel mocht ontmoeten: De tekst luidt:

CDA-lijsttrekker Dion van Steensel mocht afgelopen week de winnaars bekend maken van de stoepkrijtwedstrijd die het CDA in de afgelopen weken organiseerde. Colin Voetee en Remco Rekkers, die samen een tekening inzonden, kregen van Dion vier toegangsbewijzen voor Diergaarde Blijdorp uitgereikt en waren daar zichtbaar blij mee. Het CDA deelde in twee weken tijd 500 pakken stoepkrijt uit.

De jury van de stoepkrijtwedstrijd heeft voor de inzending van Colin en Remco gekozen omdat deze letterlijk het resultaat was van ‘samen-spel’. De tekening was bovendien geïnspireerd door de prijs: de jongens tekenden de haaien uit het Oceanium. Jurylid en fractiemedewerker Els Teeuw: “Een leuke tekening, waar goed over is nagedacht en een schoolvoorbeeld van samenwerking”.

Het CDA heeft met de stoepkrijtwedstrijd willen duidelijk maken dat de positie van kinderen en jongeren in de stad voor de partij een van de voornaamste verkiezingsthema’s is. Dion van Steensel: “De samenleving van de toekomst bestaat uit onze kinderen. Zij moeten ruimte en kansen krijgen om zich te ontwikkelen; op school, op de sportclub, in het contact met anderen. Want samenleven doe je niet alleen.”

Deel dit bericht met je vrienden!