Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Negen jongens aangehouden voor vernieling aan de Museumstraat

22 februari 2010

DORDRECHT - Negen jongens uit Dordrecht, in leeftijd variërend van 12 tot 15 jaar zijn op 21 februari rond 16.00 uur aangehouden op verdenking van vernieling van de buitenspiegel van een personenauto op de Museumstraat, kort daarvoor.

Een getuige had het groepje jongens gezien en gaf het signalement van enkelen van hen aan de politie door. In een fastfoodrestaurant werd de groep door agenten gevonden en aangesproken met de vraag wie van hen de spiegel had vernield. Die vraag leverde alleen maar ontkenningen op, zodat de hele groep werd aangehouden en op het politiebureau werd verhoord. Eén van de jongens, een 13-jarige Dordtenaar, bekende de vernieling. Allen werden na verhoor heengezonden. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan.

Lees meer over:

vernieling museumstraat
Deel dit bericht met je vrienden!