Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Auto in brand aan de Mildenburg

22 februari 2010

DORDRECHT - De politie is op zoek naar een mogelijke getuige van een autobrand aan de Mildenburg op 21 februari. Rond 22.20 uur werden brandweer en politie gestuurd naar deze straat gestuurd waar een geparkeerde personenauto in brand stond.

Een paar kliko’s en een regenpijp liepen ook behoorlijke schade op. De eigenaar hoorde een knal en zag de vlammen al uit de auto slaan.

Bij zijn auto heeft hij nog even met een onbekende man gesproken die mogelijk iets gezien heeft. De politie wil ook graag met deze mogelijke getuige spreken en roept hem op zich bij de politie te melden. Het gaat om een ongeveer 40-jarige man met donker haar en een snor. Hij kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar Wijkteam Dordrecht-Oost. Andere mensen die mogelijk getuige zijn geweest kunnen natuurlijk ook naar bovenstaand telefoonnummer bellen.

Lees meer over:

autobrand mildenburg
Deel dit bericht met je vrienden!