Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Drietal in gestolen auto aangehouden langs de Thorbeckeweg

22 februari 2010

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 20 februari op zondag 21 februari drie personen in een gestolen auto aangehouden. De drie zaten in de auto die langs de Thorbeckeweg stil stond met de verlichting aan.

Een passerende agent controleerde het kenteken waaruit bleek dat de auto als gestolen staat gesignaleerd voor de regio Haaglanden. De drie inzittenden,  twee jongemannen uit Den Haag van 18 en 21 jaar en een 18-jarige vrouw uit Papendrecht werden daarop meegenomen naar het politiebureau. Ze zullen nader worden gehoord over hun betrokkenheid bij de diefstal cq heling van de auto. Het gestolen voertuig is getakeld en in beslaggenomen voor onderzoek.

Lees meer over:

thorbeckeweg haaglanden
Deel dit bericht met je vrienden!