Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

DZS Team Truva handhaaft zich in de subtop

22 februari 2010

DORDRECHT - Sint-Michielsgestel - Door een 6-2 overwinning bij ZV'88 heeft DZS zich vrijdagavond weer wat vaster gesetteld in de subtop van de Eerste Divisie C. De achterstand op nummer twee MMS United is maar één puntje, terwijl de Dordtenaren nog een wedstrijd tegoed hebben. Koploper Brabantia verloor voor het eerst dit seizoen, maar staat nog wel 9 punten voor.

De overwinning op ZV'88 kon nauwelijks een verrassing genoemd worden. De tegenstander staat voorlaatste en ging in Dordrecht ook al met dubbele cijfers (10-3) ten onder. Dit keer kwam het niet zo ver, maar de overwinning was wel ruim verdiend.

Voor de rust nam DZS al een kleine voorsprong. Miloud el Lekfif en Ouissam Bouazzaoui scoorden ieder één keer. Na rust zouden ze dat beide nog twee keer doen. Smet op de wedstrijd was de rode kaart vlak voor het einde van de wedstrijd voor Achmed Tarhouchi. Hij liep door op de keeper en de arbiter trok direct rood.

Aanstaande vrijdag staat de Drechtstedenderby tussen DZS en Eteha op het programma. In de heenwedstrijd in de Donck in Papendrecht werd het 7-7. De wedstrijd vrijdag wordt gespeeld in de Reeweghal en begint om kwart over negen.

Deel dit bericht met je vrienden!