Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Stelletje bulgaarse vrouwen herkend en aangehouden P.A. de Kokplein

22 februari 2010

DORDRECHT - Twee Bulgaarse vrouwen van 20 en 28 jaar zijn vrijdagmiddag 19 februari door de politie aangehouden op verdenking van diefstal.

De twee waren die middag in winkelcentrum Sterrenburg aan het P.A. de Kokplein waar ze door de beveiliging werden herkend als de twee die een week eerder de tas van een oudere invalide dame wegnamen. De politie werd ingeschakeld die direct kwam.

De vrouwen werden aangehouden toen bleek dat ze ook de gestolen tas van een 65-jarige vrouw uit Dordrecht bij zich hadden. Deze vrouw was kort voor de aanhouding bestolen van haar tas in een supermarkt in het winkelcentrum. De verdachten zijn ingesloten.

Deel dit bericht met je vrienden!