Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

Jan Willem van Dongen kandidaat-wethouder voor D66 Dordrecht

20 februari 2010

DORDRECHT - Jan Willem van Dongen, lijsttrekker van D66, is kandidaat-wethouder voor zijn partij. D66/Dordrecht deelt dit mee in een bericht op de eigen website om ook het feit bekend te maken dat de partij weer honderd leden telt.

Eerder liet Groen Links weten dat Willy Verbakel teruug wil keren in het dagelijks bestuur van de stad. Kamsteeg (Christenunie/SGP), Van den Oever (VVD), Van Steensel (CDA) en Lagendijk (PvdA) zijn de andere zekere kandidaten. Beter voor Dordt heeft nog niet officieel bekend gemaakt, wie de kandidaten zijn voor het college van burgemeesters en wethouders, als de partij de grootste fractie zou gaan vormen in de gemeenteraad.

Deel dit bericht met je vrienden!