Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Duitse minister bezoekt Dordrecht

18 februari 2010

DORDRECHT - Duitse minister van Arbeid en Sociale Zaken, mevrouw Dr. Ursula von der Leyen, bracht vandaag een bezoek aan de Sociale Dienst Drechtsteden in Dordrecht. De minister liet zich informeren over de organisatie, werkwijze en ontwikkelingen van het Werkplein en het Werkgeversservicepunt.

Het bezoek van de minister was een  onderdeel van een 1-daagse studiereis die zij door Nederland maakte. Naast de Sociale Dienst en het Werkgeversservicepunt gaf de Stichting Stimulansz een presentatie aan de minister. Stimulansz is een onafhankelijke stichting, die gemeenten ondersteunt bij het ontwikkelen en uitvoeren van lokaal beleid voor de sociale zekerheid.

Foto: Thymen stolk

Deel dit bericht met je vrienden!