Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Inbrekersgereedschappen en drugs aan de Thorbeckeweg en de Dokweg

18 februari 2010

Dordrecht – Drie Litouwers van 31, 33 en  38 jaar zijn op 17 februari op de Thorbeckeweg aangehouden. Een omwonende had hen al vaker in een bestelbus zien rondhangen en belde de politie. Agenten controleerden het trio en vonden in een tas onder meer sieraden en een laptop en in een rugzak inbrekersgereedschappen. Het drietal werd op verdenking van heling aangehouden en de spullen en de auto zijn in beslaggenomen. De drie Litouwers zijn in verzekering gesteld.

Twee mannen van 24 en 28 jaar uit respectievelijk Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam zijn op 17 februari om 23.55 uur op de Dokweg aangehouden. Agenten onderwierpen hen aan een controle en troffen verschillende soorten inbrekersgereedschappen en gebruikershoeveelheden drugs aan. Het gaat om vermoedelijk hasj en cocaïne. Alles is in beslaggenomen. Na verhoor zijn ze in vrijheid gesteld.

Lees meer over:

drugs heling dokweg thorbeckeweg
Deel dit bericht met je vrienden!