Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Gewelddadige straatroof op de Dubbeldamseweg-zuid politie zoekt getuigen

17 februari 2010

DORDRECHT – Op de Dubbeldamseweg-Zuid heeft dinsdagavond 16 februari omstreeks 22.20 uur een straatroof plaatsgevonden waarbij twee mensen licht gewond zijn geraakt. De daders zijn nog voortvluchtig. Een 55-jarige man en een 25-jarige vrouw staken vanaf de Dubbeldamsweg-Zuid over tot vlak voor de kruising met de Emmastraat. Op dat moment kwamen er vier donkergeklede personen uit de richting van de Bloemstraat gerend. Ze schopten en sloegen de man en vrouw. Onder bedreiging en met geweld werden beiden beroofd van waardevolle spullen. De daders renden daarna weg richting de Mariastraat. Bij de kruising Willemstraat/Emmastraat vluchtten ze met een auto. De slachtoffers liepen door de beroving lichte verwondingen op. Beiden hebben aangifte gedaan.

Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken op zich te melden. Mogelijk zijn er mensen die op de locatie Dubbeldamseweg-Zuid/Emmastraat iets gezien hebben van de straatroof en/of zijn er getuigen die de daders hebben zien vluchten met de auto. Via 0900-8844 kan direct contact opgenomen worden met de politie Zuid-Holland-Zuid. Wilt u liever anoniem informatie kwijt over deze gewelddadige straatroof dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!