Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Winkeldiefstallen aan de Statengang en de Bagijnhof

17 februari 2010

DORDRECHT – Twee 12-jarige jongens uit Dordrecht zijn op dinsdagmiddag 16 februari iets na 14.00 uur in een speelgoedwinkel aan de Statengang aangehouden nadat zij door de bedrijfsleider waren betrapt op diefstal. De twee namen zogenaamde vingerskateboards mee zonder te betalen. Beiden hebben bekend en kregen een HALT verwijzing. De schade is door de ouders van de jongens vergoed.

Een 49-jarige uit ‘s - Gravendeel is rond 17.20 uur aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. Onopvallend surveillerende agenten zagen de man in een warenhuis aan de Bagijnhof een jas van een hanger halen en in zijn tas stoppen. De man liep de winkel uit zonder te betalen waarna de agenten hem staande hielden. De verdachte probeerde weg te lopen waarbij de agenten hem met gepast geweld aanhielden. Hij is naar het bureau overgebracht voor verhoor. De jas in beslag genomen en de politie maakt een proces-verbaal op.

Lees meer over:

diefstal halt bagijnhof statengang
Deel dit bericht met je vrienden!