Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Bromfietsers aangehouden op de Zwijndrechtse brug en de Talmaweg

17 februari 2010

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 16 februari op de Zwijndrechtse brug aangehouden. Hij reed met zijn bromfiets meerdere malen door rood, haalde rechts in en reed op een fietspad waar bromfietsen niet welkom zijn. Toen een agent hem aanriep om te stoppen, verloor de man de macht over het stuur en viel. Hij raakte niet gewond. De man bleek geen identiteitsbewijs te hebben en ook geen rijbewijs. Daarnaast was zijn bromfiets niet verzekerd. Na verhoor op het politiebureau is hij heengezonden.

Een 20-jarige bromfietser uit Dordrecht is op 16 februari op de Talmaweg aangehouden. Hij reed zonder helm en vroeg daarmee om aandacht van agenten. Toen deze de man staande hielden kwam hij nerveus over. Na controle bleek waarom: de bromfiets bleek te zijn gestolen. De man werd aangehouden en de bromfiets in beslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!