Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Gert Kruys na dit seizoen weg bij FC Dordrecht

17 februari 2010

DORDRECHT - Gert Kruys gaat aan het eind van dit seizoen de Krommedijk verlaten. Club en trainer zijn in onderling overleg tot het besluit gekomen de beslissing vandaag naar buiten te brengen. Kruys is bezig aan zijn vierde jaar in Dordrecht en heeft daarin met aantrekkelijk én aanvallend voetbal indruk gemaakt.

“Dit is echt een mooie club”, zegt Kruys. “Maar ook aan mooie dingen komt een eind. Ik heb het hier fantastisch naar mijn zin gehad en voortreffelijk kunnen werken”. Met twee maal nacompetitie is Kruys ook bezig aan een succesvolle periode in de clubgeschiedenis. “En we zijn nog niet klaar”, klinkt het gemotiveerd. “We gaan er alles aan doen om ook dit jaar de play-offs te bereiken. We hebben een groep die dat kan waarmaken.

Met z’n allen willen we dat vooral ook voor de supporters, die zijn de jongens en mij altijd door dik en dun blijven steunen”. Gert Kruys, die benadrukt nog met geen enkele andere club een contract te hebben gesloten, is gedreven het seizoen goed af te zullen maken. “Ik wil dalijk door de hoofdpoort de Krommedijk verlaten”.
 
Foto: Thymen Stolk

Lees meer over:

FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!