Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Columnist Kronkelaar vindt dat er teveel debatten zijn in Dordrecht

17 februari 2010

DORDRECHT - Volgens columnist Kronkelaar, de waarnemer in Dordt centraal, zijn er teveel politieke debatten in de  stad en ommelanden. Hij signaleert dat er zelfs een lijsttrekker is die het zo druk heeft dat hij nauwelijks nog aan normaal eten toe komt en op broodjes lijft. Kronkelaar meldt ook dat er zowel op donderdag als op vrijdag deze week een culturele debat is in het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK).

Het politieke debat tussen lijsttrekkers, dat nog op de website van TV Rijnmond is te zien, trok volgens onderzoek 35.000 kijkers. De ondernemers - die voor de organisatie tekenden - waren volgens nog  steeds Kronkelaar geen goede gastheer. Voor de politici kon er geen drankje af. Meer van kronkelaar deze week kan ook worden gelezen via de website van Dordrecht centraal.

Deel dit bericht met je vrienden!