Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Bibelot gooit vanaf maart programmering om met terugkeer van Dancelot

16 februari 2010

DORDRECHT - Bibelot gooit swingend vanaf maart op de vrijdag- en zaterdagavond het roer om, want de proef met een andere opzet onder de noemer krachtstroom en volta, is niet geslaagd gebleken aan de Wijnstraat 117. Dit meldt het poppodium op de eigen website. Dancelot begint op 5 maart en dat wordt gebracht onder de volgende boodschap:

Dancelot is terug! Vanaf nu kun je elke vrijdagavond komen dansen op alle hits van toen, nu en de toekomst. Onze huisdj's zorgen voor een mix aan stijlen, maar bovenal zorgen zij ervoor dat het een feest der herkenning wordt!

Dancelot begint om elf uur in de avond en zal duren tot 03.00. De toegang voor swingend vermaak is een euro, aldus de Bibelot-ste

Meer Bibelot op: www.bibelot.net

Lees meer over:

wijnstraat bibelot dancelot
Deel dit bericht met je vrienden!