Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Meisje wegens heling aangehoudenaan de Wijnstraat

16 februari 2010

DORDRECHT - Een 17-jarig meisje uit Dordrecht is op 15 februari in de Wijnstraat aangehouden. Agenten waren daar eerder op de dag in een woning in verband met een melding van huiselijk geweld. Zij troffen toen in het huis een identiteitsbewijs van een vrouw aan. Volgens de aanwezige verdachte was identiteitsbewijs van een vriendin van haar.

Het verhaal bleek iets anders in elkaar te zitten. Het identiteitsbewijs was inderdaad van de vriendin, maar zij had eerder aan de politie aangegeven dat ze haar paspoort had verloren. Toen de agenten naar de verdachte teruggingen om naar de herkomst van het identiteitsbewijs te vragen, bleek het document te zijn verdwenen.

Na een tijdje zoeken bleek uit buiten de woning te liggen, kennelijk weggegooid. Het meisje is daarop aangehouden op verdenking van heling van het identiteitsbewijs. Ze is na verhoor heengezonden.

Lees meer over:

huiselijk geweld wijnstraat
Deel dit bericht met je vrienden!