Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Parkeerproblemen blijven in Sterrenburg 3 een probleem

16 februari 2010

DORDRECHT - Het tekort aan parkeerplaatsen in Sterrenburg 3, bij straten zoals Vredenburg, Pijnenburg, Arentsburg, Toutenburg, en Luchtenburg blijft een groot probleem. Dat laat wijkbewoner Jan van den Tempel in het wijkblad Sterrenstof weten.

In het verleden voelden veel bewoners zich overvallen, toen de politie bonnen ging schrijven, terwijl zij hun auto niet kwijt konden. Van den Tempel zet zich in voor nieuwe parkeerplaatsen in Sterrenburg 3 en hoopt op reacties van medestanders via zijn mailadres j.tempel35@chello.nl.

Van den Tempel is ook vertegenwoordiger van het actiecomité Parkeerproblemen Sterrenburg, dat ook de aandacht van de politiek heeft getrokken. Hij schrijft in Sterrenstof dat hij gehoor kreeg voor de problemen bij Beter voor Dordt. Deze locale partij in Dordrecht diende een motie in de  raad in en toen bleek er meer overleg mogelijk te zijn. Daarom wordt nu door de politie gedoogd dat niet altijd de auto's goed in de wijk zijn geparkeerd, maar is er nog geen definitieve oplossing.

Beter voor Dordt heeft naast het artikel vanuit de wijk een halve pagina advertentie gekocht. Daarin wordt gesteld dat de parkeerproblemen in overleg met de bewoners moeten worden aangepakt. Andere partijen staan niet in de wijkkrant die vandaag huis-aan-huis wordt bezorgd. Aanstaande zaterdag zijn wel alle partijen te spreken tussen 12 en 16 uur in winkelcentrum Sterrenburg tijdens de politieke markt. Dat

Deel dit bericht met je vrienden!