Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

RTV Rijnmond laat eerste grote debat via website zien met VVD en Beter voor Dordt in nieuws

14 februari 2010

DORDRECHT - Op de website van RTV Rijnmond valt de verkiezingsuitzending te bekijken, die deze week is opgenomen in het Da Vinci College. Thijs Blom presenteert het politieke programma. Op de website en op teletekst van RTV Rijnmond valt het volgende nieuws te lezen:

Beter Voor Dordt twijfelt over samenwerking met de VVD na de komende verkiezingen. Volgens partijleider Piet Sleeking is de VVD de meest rechtse partij van Dordrecht en zit zíjn partij qua standpunten dichter bij de PvdA.

Dat zei Sleeking tijdens een lijsttrekkersdebat in Dordrecht.

Vier jaar geleden hield de PvdA Beter Voor Dordt uit het college en sindsdien noemt Sleeking de PvdA vaak ongeloofwaardig. De toenadering tijdens het debat heeft vriend en vijand verrast. Zie meer op:

www.rijnmond.nl

Deel dit bericht met je vrienden!