Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Vanaf woensdag 17 februari in de Wilhelminakerk vespers voor veertigdagen tijd

12 februari 2010

DORDRECHT - De Wilhelminakerk in Dordrecht heeft een vaste traditie. De veertig dagen voor pasen kregen speciale aandacht met woensdagavond-diensten die in de kerk vespers worden genoemd. De kerk is open om kwart voor zeven en de dienst begint om zeven uur. Daarover bericht de Wilhelminakerk:

Alle woensdagen in de veertigdagen­tijd, zal er om 19 uur vespers worden gehouden in de Wilhelminakerk. Tijdens de vespers maken we ruimte voor stilte en gebed, lezen en over­wegen we Gods woord en spreken we ons uit in liederen. Zo zullen we bemoedigd worden om onze weg naar Pasen te gaan.

In de veertigdagentijd denken veel mensen na over armoede en onrecht in de wereld, veraf en dichtbij. Het is een tijd van bezinning. Pasen leert ons dat we het daar niet bij moeten laten. Er is grote behoefte aan men­sen die het verschil willen maken. U wordt van harte uitgenodigd.
Liturgen: Mieke Zwart en Nelleke Hoogvliet.

Lees meer over:

wilhelminakerk vespers
Deel dit bericht met je vrienden!