Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden na geluidsoverlast op de Sluisweg

12 februari 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag 12 februari rond 02.15 uur aangehouden in een woning op de Sluisweg. Tijdens de surveillance hoorden agenten glasgerinkel bij een woning waaruit ook muziek klonk.

Op de eerste verdieping van het pand zagen zij een man lopen die een aantal goederen naar buiten had gegooid. Toen hij de agenten zag kwam hij met opgeheven handen de deur uit lopen om de confrontatie aan te gaan. Hij kon niet zeggen waarom de muziek zo hard stond en er spullen buiten lagen. Ook gaf hij aan dat er geen andere personen in de woning aanwezig waren.

In de woning kreeg één van de agenten in de gang wat spullen naar zijn hoofd. Daarop werd de man vastgepakt, geboeid en aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Lees meer over:

vernieling sluisweg
Deel dit bericht met je vrienden!