Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Veel reacties bij PvdA-raadslid Jacqueline van den Berg over Stoopbank

12 februari 2010

DORDRECHT - Jacqueline van den Berg - PvdA gemeenteraadslid - hield deze week een pleidooi om de Stoopbank in de Dordtse Biesbosch op te knappen. Ze kreeg veel reacties na een uitgebreide verhaal in Ad De Dordtenaar met journalist Kees van Tol. Stoop was de eerste SDAP-wethouder in Dordrecht. Jacqueline van den Berg meldt over het vervolg dankzij de krant op haar weblog:

Ik ontvang veel reacties op het interview met mij in AD/De Dordtenaar van 10 februari 2010 over het opknappen van de Stoopbank en over de heer Stoop. De achterkleinzoon van Theodoor Stoop heeft zelfs gereageerd, en mailde mij ook nog een oude uitnodiging. Ik ga alle reacties en suggesties verzamelen en dan kijken wat een goede manier is om hiermee verder te gaan. Iedereen bedankt alvast die heeft gereageerd. Ik hou u op de hoogte.

Deel dit bericht met je vrienden!