Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Peter Vis van sc. Sliedrecht leidt verrassend bij lunchschaken in Dordrecht

10 februari 2010

DORDRECHT - Het wekelijkse lunchschaken in poffertjessalon Visser in Dordrecht heeft een nieuwe en verrassende koploper: Peter Vis. Hij woont in Hardinxveld-Giessendam en komt uit voor schaakclub Sliedrecht. Vis doet al een aantal jaren mee aan de competitie tussen de middag elke woensdag vanaf half één in Visser.

Drie jaar geleden werd hij voor zijn inzet voor de schaaksport in Dordrecht beloond met de zogeheten H.J. van Alphen erebokaal, die werd uitgereikt door Lous van Alphen, de weduwe van de oud-rector van het Chr. Lyceum.

De lunchschaakcompetitie wordt op de voet gevolgd op de schaaknieuws-ste www.tomsschaakboeken.nl  Op 17 februari moet Vis zijn eerste positie verdedigen en op 24 februari komt hij in actie op het Witten haentoernooi, de lunchroom in het voormalige gebouw van de Kamer van koophandel.

Deel dit bericht met je vrienden!