Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

Beter voor Dordt komt met concert in Kunstmin ter bevordering van sociale contacten

10 februari 2010

DORDRECHT - Muziek is volgens Beter voor Dordt een leuke manier om contact te maken. Daarom wordt er een concert aangekondigd ter verbetering van de sociale contacten op 21 februari in schouwburg Kunstmin. Het bericht van Beter voor Dordt heeft als tekst:

Raadslid Osman Soy en kandidaat raadslid Aydin Gündogdu van Beter Voor Dordt organiseren een muzikale avond ter bevordering van de sociale contacten tussen verschillende Dordtse bevolkingsgroepen. De avond is bedoeld om autochtone en niet-autochtone inwoners van de regio bijeen te brengen om de integratie van beide groepen te stimuleren. Immers, integratie mag ook wel een keer op een leuke manier bereikt worden. Integratie begint allereerst bij het maken van contact met de ander. In een samenleving waarin mensen elkaar steeds minder tegenkomen, willen de organisatoren de mensen bij elkaar brengen.

Hiervoor hebben de organisatoren een bindende factor ingezet, namelijk muziek. Om de avond een extra dimensie te geven is ervoor gekozen om een traditioneel Turks muziekinstrument (de “Saz”) als thema te gebruiken voor deze muzikale avond. Er zullen twee beroemde saz-muzikanten uit Turkije optreden tijdens deze avond. Om een opkomst uit alle inkomensgroepen uit de regio te bereiken is de entreeprijs voor deze muzikale avond op slechts vijf euro vastgesteld.

De avond genaamd “Anadolu Gecesi” is gepland op 21 februari a.s. in Schouwburg Kunstmin te Dordrecht.
De voorstelling start om 18.30 en duurt tot 22.30 uur
De deuren gaan om 17.30 uur open.

Voor meer informatie kunt u de organisatoren bereiken op 06-29084606 (Osman Soy) en 06-24250800 (Aydin Gündogdu).

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!