Thursday 16 September 2021

Alles over Dordrecht

Pieter Verhoeve wordt Christenunie/SGP raadslid in laatste oude raad van Dordrecht

9 februari 2010

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht komt op dinsdag 16 februari voor de laatste maal in oude samenstelling voor de raadsverkiezingen van 3 maart bijeen. Burgemeester Arno Brok zal ook voor de eerste keer in het Stadhuis om 14 uur een raadslid installeren.

Het is Pieter Verhoeve, die de plek van H.Mostert inneemt. Hoe lang Verhoeve voor de combinatie SGP/Christenunie lid blijft van de raad, hangt van de verkiezingsuitslag van 2010 af en of eventueel Kamsteeg voor zijn partij wethouder wordt of niet? Op donderdag 4 maart moet er een raadsdebat komen, een zogeheten reflectie, over hoe de kiezer op 3 maart heeft gesproken.

Op dinsdag 9 maart wordt afscheid genomen van de oude raad. De nieuwe gemeenteraad wordt op 11 maart geinstalleerd door burgemeester Brok. De onderhandelingen over het college van burgemeester en wethouders-  voor en achter de schermen - zijn dan al bezig.

Deel dit bericht met je vrienden!