Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Oud-Dordtenaar Hans van Vliet nieuwe commandant Leger des Heils

9 februari 2010

DORDRECHT - Oud-Dordtenaar Hans van Vliet, tot een aantal jaren geheleden directeur van het maatschappelijk werk van het Leger des Heils in Zuid-West Nederland, wordt de nieuwe leider van het Leger des Heils in Nederland. Hij begint 1 juli. De vrouw van Hans van Vliet, luitenant-kolonel Marja van Vliet, treedt aan als presidente van de vrouwenorganisaties van het Leger des Heils in Nederland. Hans en Marja van Vliet gaven sinds juni 2008 leiding aan het Leger des Heils in Papoea-Nieuw-Guinea. 

Via een nieuwsbrief hielden zij hun achterban, ook in Dordrecht, op de hoogte van het leven daar. De  commandant van nu, Roy Frans, stond drie jaar aan het hoofd van de Nederlandse afdeling van het Leger des Heils. Hij krijgt een aanstelling op het internationaal hoofdkwartier als vertegenwoordiger bij de VN.

Hans van Vliet nam actief deel aan het maatschappelijk leven in Dordrecht, voordat hij veldsecretaris werd van het Leger des Heils. Als hij is teruggekeerd uit Papoea-Nieuw-Guinea moet hij het kerkgenootschap van het Leger des Heils, vanuit Almere, mee gezicht geven.

Deel dit bericht met je vrienden!